Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet?
  2023-12-08 00:15:10, péntek
 
   
  Tegnapelőtt sok felé jártam, igaz, hogy késő indultam, délután csak. Benéztem először a Pennybe zselés szaloncukorért, de nem volt. Nem én eszem meg, a gyerekek, ha átjönnek, majd ünnepek végén bepakolom nekik. Most legalább már ingyen utazhatok, nagyon nehéz volt közlekednem, állandóan kontrollokra széttaposott lábakkal és gerinccel, ennyi gyilkossal körben magamon és bennem. Zee maradt velem 2005-ös kivégzésem után. Nem is tudom, miben reménykedett, amikor az ózdiak Ízisz-Jézus elméletük végén, 1995-ben azt találták ki, hogy Ízisz felkiált: Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? Minden Istentől elpöröltek Rab Zsuzsa Én téged elpöröllek című verse alapján.

Vettem a DM-ben 2 db Lacalut fogkrémet, mert 1 db nem tart ki egy hónapig. A németek valamiért a kiálló fognyakhoz való szenzitíf fogkefét az országból kivonták. Mással nem tudok fogat mosni. Azt is alulról felfelé huzogatva a fogkefét, ahogyan Cspányi Adrienn javasolta. Nagyon sárgák, igaz, hogy diófateát is ittam és már annyira lesorvadt az ínnyem, hogy nem lehetett lézerrel megtisztítani. Mert már kiesne mindegyik alul. Felül nincsen fogam egyáltalán, sőt már szájpadlásom sincsen, szinte a torkommal nyomogatom össze a puhább ételeket. Vettem Corsodyl ínyfertőtlenítőt és protézis ragasztót, több, mint hatezer forint, de lejöttek a pontok. Sana lábápolót cukros lábra elfelejtettem.
Mentem a Sparba húst nézni, hát már nem volt. Visszajöttem villamossal, bementem a háztartásiba égőért, mert elfogyott az összes tartalék égőm, így nem lehet neki indulni az ünnepeknek. Meg egyébként is, mindig tartok itthon mindenből tartalékot, pótot. Legalábbis, mióta nem tízezer forintból élek, sőt 47-ből, ahogyan Zsiga Marcell mondta annak idején. Megvettem a friss, szép húsokat, egy hölgy szolgált ki. Karácsonyra csirkemellfilét almával töltött, baconba tekert ünnepi ebédnek. Sokkal finomabb aszalt szilvával töltve, de nehezen tudom megenni, meg drága, még akciósan is. Töltött káposztát fogok főzni majd két-három napra, ahhoz is megvettem a darált húst, sertéscombot pörköltnek kétszerre, meg a szilveszteri fokhagymás húshoz való rövidkarajt. Összesen 9.500-at fizettem, így le van tudva az ünnepi ebéd nagy része. Még kell káposzta, franciasalátához szilveszterre alap meg tojás, tejföl, meg virsli szilveszterre. 11 napig kell főznöm 20-től, mert leáll a konyha, ahonnan az ebédet hozzák nekem hétköznap. Remélem, tudok majd miket főzni a mini hűtő ellenére.
Persze, a háztartásiban ott felejtettem az égőt, utánam kellett hozni.

Tegnap pénzt mentem levenni az OTP-be, vettem a kínaiban egy indigókék csúszásgátlót, ami egyáltalán nem megy az égkék wc tetőhöz és zuhanyfüggönyhöz. Volt itt mellettünk a kínaiban, de sajnáltam rá a pénzt akkor. Mutatja az eladó a táblát, hogy ki van írva, hogy szerszámok, ott van a térdvédő, amit ajándéknak szántam, de meg kellett állapítanom, hogy nem látok a szemeimre. Nagyon rossz érzés volt, hogy többször megállított az eladó, hogy túlmentem. Erőszakosnak éreztem.
Elmentem a diósgyőri patikába kiváltani a pszichiátriai injekciót és Frontint, két havi adagot, ennyit írt fel az orvos a felhőbe. Bementem véletlenül a személyzeti ajtón, nem győztem elnézést kérni. Muszáj máshová menni kiváltani, vagy megkérni valakit, mert itt a patikában próbálkoztam és azt mondták, nekik nincs ilyen súlyos betegük a környéken, nem tartják az injekciót.

Ma hajnalban hatra akartam menni a Pennybe akciós pezsgőért, meg pár akciós dologért. Felvettem egy három éve csúszásgátlóként árult bundás bokacsizmát, amit nemrég be kellett foltozni, mert ráesett a parázs. Már félúton voltam, mikor kinéztem, hogy esik a hó, minden fehér odalenn. Aztán már nem volt időm visszajönni átvenni a hótaposót, de csak lucsok volt még, nem fagyott meg, el tudtam menni a boltba, igaz, hogy sapka nélkül. Egyébként is nehéz sapkát tenni lófarokra, mert feljön két oldalon. Régen volt két kalapom is, de költözéskor Miskolcra leemelték a csomag tetejéről és ellopták.

Összeírom mindig papíron, mire van szükségem,meg ami fogytán van, beteszem a listát a kosárba és úgy indulok el. Nem bírok járni, hatalmas erővel van valami körben a testemen, különösen a tüdőmön, ha kicsit cipekedem, állandó vizelési ingert okozva. Tisztátalan lelkek vannak a tüdőmben még. Nem kapok levegőt. Erős és hangos hangokat adok ki, mintha valamilyen űrnép lenne bennem.

Haza cipekedtem, megállva minden lépcsőfordulóban, csupán egy helyen csúsztam meg a hóban a járdáról lelépve.

Kaptam sms-t, hogy érkezik a televízió több, mint két hét várakozás után. Miközben vártam, észrevettem,hogy ismét beázott az előszoba, még a nagyszobán nem jelentkezett. Mondtam tavasszal,hogy a hólé folyt akkor is be, az a vád ért, hogy régi beázást akarok kifizettetni. Hat éve is ki volt festve, akkor még jobban be voltam ázva, a konyhában is. Nagyon le vagyok törve és mérges vagyok, hogy nem oldották meg a tetőjavítást a közös képviselővel. Nekem nincsen erőm ilyen állapotban pakolni és takarítani.

Megjött a tévé, kifizettem, aztán ellenőriztem a bankfiókomban, mennyit vontak le, ugyanis igazolást, vagy vényt nem adott az utalásról a futár. Kibontottam a csomagot, két láb megvan, megtapogattam a képernyőt,nem törött-e, nem merem kibontani teljesen, mert még itt van a régi tévé, amit el kell majd valahová szállítani. Én úgysem tudom az újat beüzemelni. Remélem, hogy minden rendben lesz.
Már senkit sem merek megkérni, hogy segítsen valamiben, mert nem akarok visszaélni a helyzetemmel, főleg, hogy tudom, hogy minden segítőt megtámadnak betegségekkel, hipnózisban. Izgulok nagyon, hogy a számítógépem ne romoljon el, bár az összes anyagom ismét eltűnt újratelepítéskor.

Holnap reggel jön a közös képviselő ismét a tetőfedővel, amelyik szerint a tetőn nem volt gond tavasszal, amikor beáztam. Húsvétkor. Megmondom nekik, hogy festessenek ki ők, nekem elegem volt a beázásokból, mióta a tetőt átcserélték panelprogram részeként.

Majd a szokásos pénteki program jön, a mosás kézzel, áztatás után. Majd jövő héten fogok mosni ágyneműt a Hajdú mosógépben.

A Família KFT beállításánál nem értem a Növényi lengyel teremtési történetet, 88 éves négyszeres ismétléssel, hogyan állíthatták be a többmillió éves történelemhez az iker torony űrpusztítóját ikerpárral, a Talmud nácijait Rákóczi terével a vasnépnek miskolci központtal, meg a Putyin népét, kétszeres vasfüggönyként, többmillió éves teremtési történelmet kezdtek a Rákóczi térnek általam nevezett véráldozókkal? Ez volt az angyal áldozásuk Woode Allen kezdetével az angyal-szívnek kőszívként kerékpárbalesetemmel helyette, Omegával és olaszliszkai forgószéllel, szájlebontással, cigány gyalázással éjjel-nappal, a nemi gyalázók kitermelésével. Undorítóak, így ahogyan vannak, közösen.

Mozog az arcom állandóan, nehéz egy helyben tartani, kijár a szám balfelé, már vastagon beráncosodott az arcom emiatt bal oldalon. Meg nem tudom miatta a protézést elviselni egy pillanatig sem szinte. Dörzsölődik az alsó megmaradt fogakkal.

Sógornőm felhívott telefonon, hogy jönnének hozzám. Hiába hivatkozom arra, hogy nem érzem jól magamat, beteg vagyok, nem érti, vagy nem tudja felfogni, erőszakos nagyon. Nem éreztettem velük soha azelőtt, mit műveltek, mert elfogadtam mindenkit olyannak, amilyen, de már ez többé nem megy. Felajánlottak az ózdi gázszerelőnek Csernobilkor, tudták, milyen vagyok, mégis felhozták a szőlőjébe apának, hogy ihassanak. Akkor győztek le, ezt ünnepli Miskolc városa Mészárossal, Nagy Feró kommunista Főnix feltámadásra váró ózdi Rákóczi terével Mary Zsuzsa angyal főszereplőjük és Csepregi Éva főszereplőjük helyett.
Bátyám hozta Novákot, erőszakosan feljöttek a bérházba, nem akartam beengedni őket, Novák meg kitámadott, hogy mire vágok fel. Előzőleg bejött a karcsai Váradiné Szabó Erzsébet és közölte,hogy olyan vagyok, mint anyám, meg rendetlennek neveztek a volt férjemmel, mert virágokat ültettem. Itt kezdődött az RTL klub elmebetegei helyetti iszonyat és fertelem. Miután legyőztek közösen, a bátyámék hagytak, hogy azt tegyenek velem, amit akarnak. Nem beszélve a rengeteg csalásról, meg lopásról, amit ellenünk elkövettek, ház és szőlő árából. Majd az öcsémhez hordták Novákot megszégyeníteni engem és Gyuszikát a Keresztesi rokonsággal. Ezek vannak itt, ezek tették fel Novák Katalint.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: zuhanyfüggönyhöz, lépcsőfordulóban, újratelepítéskor, franciasalátához, csúszásgátlóként, ínyfertőtlenítőt, megszégyeníteni, csirkemellfilét, szájlebontással, szaloncukorért, kitermelésével, vasfüggönyként, csúszásgátlót, főszereplőjük, pszichiátriai, háztartásiban, véráldozókkal, űrpusztítóját, gázszerelőnek, beráncosodott, szilveszterre, felajánlottak, megtisztítani, betegségekkel, megtapogattam, bankfiókomban, elfelejtettem, beállításánál, történelemhez, tetőjavítást, képviselővel, feltámadásra, jelentkezett, sertéscombot, reménykedett, szilveszteri, ózdiak Ízisz-Jézus, németek valamiért, kiálló fognyakhoz, országból kivonták, torkommal nyomogatom, puhább ételeket, háztartásiba égőért, összes tartalék, hölgy szolgált, darált húst, szilveszteri fokhagymás, ünnepi ebéd, ebédet hozzák, mini hűtő, indigókék csúszásgátlót, pénzt akkor, Minden Istentől, Zsuzsa Én, Cspányi Adrienn, Vettem Corsodyl, Zsiga Marcell, Família KFT, Woode Allen, Nagy Feró, Mary Zsuzsa, Csepregi Éva, Váradiné Szabó Erzsébet, Novák Katalint,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Aki nem dolgozik, ne is egyék  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Elköszönt  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Szívem  Png nő  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A televizió nem a kultúrát kép...  Őrizkednünk kell...  Hazára minden embernek szükség...  Adakozás  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Az engedelmesség miért nem vál...  Makszim Gorkij gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Még csak most kezdődik a nap  Bertolt Brecht -től idézet  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Hazára minden embernek szükség...  A sors  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy lelki imádság  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png nő  Tavaszi kép  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Az engedelmesség miért nem vál...  210 éve született a SZÓZAT meg...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Albert Einstein gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  Régi emberek, akikre máig büsz...  A Megváltó szolgálatában  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mai harmónia kártyám  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Png csokor  Albert Einsteinről  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Csak a fogyatkozás látható  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nagyi telefonál  A sors  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Próbálj meg ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Nem számIt 
Bejegyzés Címkék
ózdiak Ízisz-Jézus, németek valamiért, kiálló fognyakhoz, országból kivonták, torkommal nyomogatom, puhább ételeket, háztartásiba égőért, összes tartalék, hölgy szolgált, darált húst, szilveszteri fokhagymás, ünnepi ebéd, ebédet hozzák, mini hűtő, indigókék csúszásgátlót, pénzt akkor, diósgyőri patikába, pszichiátriai injekciót, személyzeti ajtón, patikában próbálkoztam, csomag tetejéről, helyen csúsztam, járdáról lelépve, televízió több, közös képviselővel, régi tévé, újat beüzemelni, összes anyagom, közös képviselő, tetőt átcserélték, szokásos pénteki, mosás kézzel, többmillió éves, iker torony, vasnépnek miskolci, angyal áldozásuk, angyal-szívnek kőszívként, nemi gyalázók, arcom állandóan, helyben tartani, szám balfelé, arcom emiatt, protézést elviselni, alsó megmaradt, ózdi gázszerelőnek, szőlőjébe apának, karcsai Váradiné, volt férjemmel, bátyámék hagytak, rengeteg csalásról, öcsémhez hordták, zuhanyfüggönyhöz, lépcsőfordulóban, újratelepítéskor, franciasalátához, csúszásgátlóként, ínyfertőtlenítőt, megszégyeníteni, csirkemellfilét, szájlebontással, szaloncukorért, kitermelésével, vasfüggönyként, csúszásgátlót, főszereplőjük, pszichiátriai, háztartásiban, véráldozókkal, űrpusztítóját, gázszerelőnek, beráncosodott, szilveszterre, felajánlottak, megtisztítani, betegségekkel, megtapogattam, bankfiókomban, elfelejtettem, beállításánál, történelemhez, tetőjavítást, képviselővel, feltámadásra, jelentkezett, sertéscombot, reménykedett, szilveszteri, panelprogram, olaszliszkai, csernobilkor, forgószéllel, erőszakosnak, számítógépem, háztartásiba, kifizettetni, visszajöttem, próbálkoztam, helyzetemmel, kontrollokra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 845
  • e Hét: 8318
  • e Hónap: 14559
  • e Év: 66825
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.